Despre proiect

Din dorința de a duce mai departe un meșteșug deprins din pasiune, la finele anului 2015 a luat naștere proiectul IAM prin înființarea societății cu același nume.
Proiectul IAM reprezintă, pe lângă un business în plină dezvoltare, o continuare a talentului și a eforturilor depuse de-a lungul a peste 30 de ani de către tatăl reprezentantului societății, dl. Dănuț Ichim, care a reușit, în calitate de mentor, să transmită pasiunea sa în executarea vitraliilor, precum și a celorlalte creații artistice ce fac parte din obiectul de activitate al societății fiului său Alexandru-Mihăiță Ichim, inițiatorul acestui proiect.
Întrucât scopul societății IAM este acela de a înnobila imobilele în care se află creațiile produse de către aceasta, utilizăm materiale de cea mai buna calitate în cadrul realizării produselor, precum și echipamente de ultimă generație, astfel încât să răspundem tuturor cerințelor clienților noștri la cele mai ridicate standarde de calitate.
Totodată, vitraliile marca IAM sunt executate prin utilizarea tehnicii clasice, de bază a vitraliului, ce constă în legarea sticlei trase manual, colorată în masă sau texturată, în profile H din plumb și cositorite ulterior, tehnică care, deși este cea mai dificilă, este și cea mai spectaculoasă și mai sigură metoda de execuție a vitraliilor.
Mai mult decât atât, pe lângă realizarea de vitralii în tehnica tradițională, executam și icoane pictate pe ceramică, mozaic, lămpi și alte obiecte din sticlă, toate produsele putând fi executate într-o varietate nelimitată de modele.